Здръвейте! Алфата ми е 147 jtdm 2005 прпблема е че дистанционмото предава сигнал провери го тв.техник но не се заклучва и отклучва и за багажника също. Няма изгорели бушони. Незнам каде се намира и модула.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с дистанционното
Collapse
X
-
Ако оправиш проблема, кажи от къде е било. Аз съм така от доста време. При мен работеше само едното дистанционно, но и то с време отказа нацяло. Принудих се да си вземе друго централно. Че тука няма при кой да я закарам, че да оправи проблема.
ecotronic, това където си го отбелязал реално се пада зад бушоните, нали? При моя модел/година пак ли е там ?Last edited by zombiran; d.m.y г., 18:57.
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеАко оправиш проблема, кажи от къде е било. Аз съм така от доста време. При мен работеше само едното дистанционно, но и то с време отказа нацяло. Принудих се да си вземе друго централно. Че тука няма при кой да я закарам, че да оправи проблема.
ecotronic, това където си го отбелязал реално се пада зад бушоните, нали? При моя модел/година пак ли е там ?
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеАко оправиш проблема, кажи от къде е било. Аз съм така от доста време. При мен работеше само едното дистанционно, но и то с време отказа нацяло. Принудих се да си вземе друго централно. Че тука няма при кой да я закарам, че да оправи проблема.
ecotronic, това където си го отбелязал реално се пада зад бушоните, нали? При моя модел/година пак ли е там ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСъщото е, но щом имаш поне едно работещо дистанционно, най-вероятно не е заради антената.
Comment
-
провери го на по старите телевизори дистанционното. отзаде за кабела или антената изхода се проверява. Вклучи телевизора на някоя празна програма и натискай копчетата на дистанционното трябва телевизора да се смущава както като си до него с телефона по време на звънене ако не става пусни телевизора да търси програми и сменяй диапазоните и пак натискай копчетата трябва да се смущава така показва че работи дистанционното предава сигнал ама няма кой да го приемеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениепровери го на по старите телевизори дистанционното. отзаде за кабела или антената изхода се проверява. Вклучи телевизора на някоя празна програма и натискай копчетата на дистанционното трябва телевизора да се смущава както като си до него с телефона по време на звънене ако не става пусни телевизора да търси програми и сменяй диапазоните и пак натискай копчетата трябва да се смущава така показва че работи дистанционното предава сигнал ама няма кой да го приеме
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеНа този бушон ф38 меря го с мултицета неидва ток той ли е за дистанционното като заключа колата тогава идва тока
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment